Kategorier
løst og fast i Mygind

Bjørneklo-bekæmpelse

bliver til havearbejde på Dammen torsdag d. 17. juli kl. 19-21

Det er tidligere annonceret i Mygind Tidende at vi torsdag aften, d. 17. juli skulle bekæmpe bjørneklo langs åen. Bestyrelsen foreslår at aftenens indhold ændres.

Da jorden langs åen tilsyneladende allerede er blevet sprøjtet, giver det ikke helt mening at gå til værks med den bekæmpelses-indsats, som bestyrelsen ellers havde planer om. Desuden er det blevet tydeligt, at bekæmpelsen faktisk skal ske tidligere på året, hvis det skal foregå forsvarligt vha. mekaniske metoder. Bestyrelsen er i dialog med Syddjurs Kommune vedr. planen for bekæmpelse.

Derfor: Vi mødes i stedet på dammen torsdag d. 17. juni kl. 19. Vi slutter af senest kl. 21 med kaffe og kage  i forsamlingshuset. – Kom og giv et nap med!

foto fra bjoerneklo dagenog det var der mange der gjorde. Der blev knoklet og “kun” snakket ganske lidt i den fine aften. Der afsluttes med kaffe og utroligt lækkert bagværk. Så kunne man næsten ikke mærke vablerne.  Borgwardt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.