Kategorier
løst og fast i Mygind

Lidt fra de højere magter eller Ro til Tro….. Nu i Mygind Kirke

Hej alle Mygind-boere 😊

Her kommer lige lidt reklame fra kirken.
Vi har af biskoppen fået tilladelse til at forsøge med en ny gudstjenesteordning. Der vil fremover være højmesser i Skørring/Søby hver anden uge (altså 2 gange om måneden). Udover det vil der være en fast månedlig aftengudstjeneste i en af vores andre fire kirker (inklusiv MYGIND 😃) og en månedlig familiegudstjeneste med spisning i Skørring.

Aftengudstjenesterne kalder vi “Ro til tro”. De har en lidt anderledes form og et nyt tema hver gang. Lige nu lytter vi hver gang til en af Selma Lagerlöfs smukke Kristus-legender. Vi bruger Kristus-kransen til bøn, og så holder vi nadver til sidst. Vi skal selvfølgelig også lytte til musik og synge smukke salmer ✨

Næste gang er:

Onsdag 6. november kl. 19.00 i Mygind kirke! Temaet er denne gang “at have blik for det underfulde”. 

Jeg håber på at se mange af jer på onsdag til en stemningsfuld aften med masser af stearinlys og først og fremmest ro til tro ❤️

Bedste hilsner
Anne Sophie

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.