Kategorier
løst og fast i Mygind

Den lige vej til Himmerland !!

 

KONCERT I MYGIND FORSAMLINGSHUS torsdag 1. marts 19:30

Himmerland (DK) med skotske Mairi Campbell 

Folk/roots-bandet Himmerland turnerer i disse år i store dele af verden med ny musik, komponeret af fem markante og særdeles erfarne musikere og komponister med baggrund i meget forskellige genrer, traditioner og kulturer. I Mygind har den skotske sanger Mairi Campell med som solist.

Overalt hvor bandet kommer frem spreder de glæde og tryllebinder deres publikum med deres helt unikke blanding af gamle danske ballader, forrygende fiddle tunes, ekvillibristiske improvisationer og ny fascinerende musik. Himmerland har været nomineret til en Grammy. Mairi Campell har fået et utal af priser i sit hjemland.

Mairi Campbell, Skotland (Vokal & violin)
Eskil Romme, Himmerland/DK (Sopran sax)
Jens Ulvsand, Sverige, (Bouzouki, vokal)
Jonathan Aardestrup, DK, (Bas)
Ayi Solomon, Ghana/DK (Percussion) Kirstine Sand, DK (violin)

Kirstine Sand, DK (violin)

Og hvorfor så lige i Mygind forsamlingshus? Eskil Romme har for flere år siden boet i Mygind skov på Schildenseje, hvor han arrangerede musikaftener i forsamlingshuset. Derfor har vi været så heldige at få et godt tilbud

Entre: 100 kr – billetter bestilles hos Birger på sms 22 813 318 – vær hurtig: ikke mange pladser i det bette forsamlingshus – der skal jo også være plads til musikerne 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.