Så er det nyt fra landsbyklyngeprojekt Ådalen

31. januar kl. 22:19 ·

Så er det nyt fra landsbyklyngeprojekt Ådalen!

Vi er i fuld gang med forårets hovedopgave – at indsamle informationer om og fra Ådalen! Det betyder at du derude i Ådalen i marts måned skal svare på et spørgeskema om hvad DU synes Ådalen er og skal være for et sted at mødes. Vores opgave i styregruppen er sideløbende at indsamle informationer og viden om Ådalens før og nu historie – hvordan blev vi et område og hvilke fællesskaber rummer vores område. Et spændende og stort arbejde, som vi bestræber os på at gøre så godt som vi kan – og måske spørger vi dig om hjælp. I styregruppen mødes vi ca hver 3. uge og vil løbende prøve at informere jer her på siden, om hvad vi laver.

Udover styregruppen er der også gang i en Borgerinvolveringsgruppe, Kommunikationsgruppe og en projekt Termestrup Enge – nærmere info følger senere.

Du må meget gerne dele dette i de mange lokale grupper på facebook.

Hvis I vil vide mere eller har gode ideer kontakt Trine Langballe, tlangballe@hotmail.com eller 60161361

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.