Bredbånd og Fiber til Mygind ?? Lidt info fra Eniig der graver kabler ned nu i byen

Hej,

 

– og velkommen til den anden udgave af statusmail for Mygind. Kampagnen er ved at være godt i gang. MEN Målet er, at mindst 40 % af alle husstande i Mygind bestiller her i kampagneperioden. Kampagnen slutter den 31. maj 2017

 

Vi har stadig et godt stykke vej endnu, før vi når de 40 %. Vi oplever, at der, hvor vi lykkes med at nå i mål, er der, hvor der er lokale, der gør en indsats. Så når du ser naboerne på vejen, så husk dem på at møde op til vores næste besøg, så de kan få svar på deres spørgsmål om fibernet. Du kan nemlig snart møde os igen:

 

Vi holder med vores kampagne bus i nærheden af:

 

Torsdag d. 18. maj 2017 fra kl. 14.00 – 16.00 Mygind forsamlingshus, Gammel Oustrupvej 2, 8544 Mørke

Torsdag d. 18. maj 2017 fra kl. 16.30 – 18.00 Sparkassens P-plads, Vestersøvej 1, 8543 Hornslet

 

Og

 

Onsdag d. 24. maj 2017 fra kl. 14.00 – 16.00 Sparkassens P-plads, Vestersøvej 1, 8543 Hornslet

Onsdag d. 24. maj 2017 fra kl. 16.30 – 18.00 Mygind forsamlingshus, Gammel Oustrupvej 2, 8544 Mørke

 

 

Det er NU, du afgør, om vi skal levere fiber til dit område!

Bestiller du internet, er du med til at sikre, at der kommer fibernet til dit område. Dermed sikrer du, at alle fremover vil kunne vælge fibernet i takt med, at behovet for digital kommunikation stiger.

Ovenstående er skrevet af Eniig:

Nedenstående er skrevet af mig som information til Jer:

Og måske allervigtigst er tilbuddet fra Eniig. Hvis I bestiller nu hvor vi er igang med gravearbejdet i Mygind betaler Eniig for gravearbejdet fra fiberen liggende i vejen og ind til Jeres hus. Dette er normalt en stor udgift i flere tusinder som I ved en senere tilslutning selv skal betale udover normale oprettelse. Dette er et special tilbud for os her i Mygind fordi det hele er ved at blive gravet op p.g.a skiftning af El-kabler. Så det værste der kan ske, er en udgift på 6 måneder som I hænger på, men så er fiber ført frem til Jeres hus og kan åbnes efter ønske. Huset er pludseligt blevet ret meget mere værd.

Birger.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.