Kategorier
Hvordan gør jeg?

Jeg vil gerne lave en kommentar?.

Hvordan laver jeg en kommentar til et indlæg der er skrevet af andre.

Nemt.

Under der indlæg Du gerne vil svare på er der et link “Skriv Kommentar” (uden anførselstegn). Klik på det og et nyt vindue åbner med en box der kan se sådan her ud: Hvis Du er logget ind. ( Jeg er logget ind som admin, derfor står der admin. Du vil stå med noget andet, som vil fremgå ad den mail, du får ved registreringsprocessen.

komment_logget_ind

Hvis Du ikke er logget ind. d.v.s kommer som gæst på sitet, så ser det sådan ud:

log_guest

De første felter siger sig selv.

A. Hvis du har en webside, kan du skrive adressen her.

B. Selve kommentaren skrives her.

C. Her i dette felt, skal du skrive de tal og bogstaver du ser i billedet herunder. ( her i dette eksempel skal der stå Z34M ) Hvis du ikke kan læse hvad der står, så tryk på punkt E, så kommer der en anden kombination frem. Punkt D er en lille højtaler der kan sige bogstaverne og tal højt, hvis du har svært ved at tyde dem.

Grunden til alt dette besvær er følgende.! Jeg som Webmaster prøver at begrænse muligheden for at fremmede skal få fat i Jeres aktive E-Mail adresser, med deraf følgende mulighed for uønsket mail (SPAM) og frække tilbud.

De adresser I opgiver her, bliver lagt i en database og bruges udenlukkende af programmet til at holde styr på hvad I skriver og kommenterer.

En kommentar til “Jeg vil gerne lave en kommentar?.”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.