Fiberforbindelse her i Mygind ?? Nu er det snart sidste chance !!!

For et stykke tid siden lagde jeg dette op her på serveren for Mygind-by.

Nu er det som skrevet snart sidste chance for at hjælpe både jer selv og byen som helhed til en nemmere fremtid hvor kun mere bliver internet båret.

Skriv jer venligst på det link der er herunder. Det er ikke noget der koster noget nu, I kan altid sige ja eller nej senere hvis det endelige tilbud vi som by måske kan opnå fra Eniig, ikke er noget for jer alligevel. Så skriv Jer på, så vi kan udnytte at der alligevel bliver gravet her i byen……….

 

Hej Alle.

Som formand her for Mygind By kontaktede jeg Eniig for at presse på for byens fiber når vi nu er i gang med at grave. Der er måske et hul igennem, hvor stort det er er nu op til Jer som borgere/husejere her i byen. Der er allerede flere der har kontaktet Eniig og spurgt efter fiberforbindelse, men der er ikke helt nok—–SÅ hvis vi skal have en forbindelse indenfor en overskuelig fremtid, især fordi der bliver gravet op nu for el-og vejbelysning og det er nemt med et fiberkabel nu vi er i gang så skal i gøre noget. Skriv om jeres interesse på

https://www.energimidt.dk/privat/fiberbredbaand/

Så kan det være vi får et tilbud som alle kan være tilfredse med. Det kan virkeligt blive et rigtigt godt tilbud. Det tilbud fra staten som I alle fik brev om med mange kr til oprettelse af forbindelse. Det søgte Jørn og jeg på Jeres vegne uden held. Ingen på hele Djursland fik en krone.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.