Køkkentjans for stærke overarme….

Bestyrelsen har i samarbejde med Knud Doodle lavet aftaler og arbejdsplan vedr. renovering af køkkenet i Mygind Forsamlingshus.

Vi har længe ventet på at få hul på den praktiske del af arbejdet – og “nu er den her!” Bestyrelsen har pakket alt køkkengrej mm. væk. Vi skal nu i gang med at bryde det eksisterende køkken ned.  Der er derfor hårdt brug for nogle stærke overarme, som kan medvirke i den indledende fase. Vi starter op allerede på lørdag. KOM OG GIV ET NAP MED!

Vi starter kl. 08:00 lørdag d. 20. januar.  Medbring hammer, skovl, trillebør, el. andet relevant nedbrydningsegnet værktøj. Bestyrelsen sørger for lidt formiddagsbrød, kaffe mm. formiddag og en lille bid frokost.

Vi får støtte til renoveringen af forsamlingshuskøkkenet fra LAG Djursland. Som forening forventes vi at lægge en vis portion “frivilligtimer” i projektarbejdet. Bestyrelsen tænker dette ind i form af bl.a. den nævnte nedbrydning, desuden i malearbejde mm. Yderligere info om mulige opgaver og tidsplan fås hos Ivan eller Martin.

Venlig hilsen Bestyrelsen, Mygind Beboerforening.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.