Kategorier
løst og fast i Mygind

Tradition og Sang

Se – der er sang, korsang og kirkesang. Men så er der øjensynligt også englesang. En enkelt løssluppen fjer her og der ligger der vist stadig i Mygind Kirke efter besøget af “Jysk gastronomisk Kor” der stillede sig selv og kunnen til glæde for os. Alle os der var så heldige at være i kirken under denne nu allerede traditions bundne tradition, fra sidste år 😉 Tænk at de tør – tænk at de gør – glæder  os med vellyd, stemning og godt humør i kirken og senere i forsamlingshuset, hvor kaffe og kage fandt  de smilende glade gæster. Eva, vores præst, takkede i kirken. Udenfor kirken kan jeg så takke både kirke, præst og gæster og ikke mindst Jysk gastronomisk Kor’s  medlemmer. I må ikke snyde os til næste år, thi det er nu så hyggeligt at I kommer. Glædeligt Jul til Alle…….

Birger

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.