Kategorier
løst og fast i Mygind

Kære Mygind Februar 2020

Tilbygning til forsamlingshuset 

Snart er der fællesspisning (torsdag d. 27.2.), hvor ganer og humør skal kildes af den fine mad og gode stemning ved Johannes og Søren.

På generalforsamlingen blev vi ikke færdige med at snakke om bestyrelsens forslag om tilbygning til forsamlingshuset. Idè om tilbygning kommer fra ønsker om plads til borde og stole, som står og fylder i salen – og ofte er i vejen. Og som heller ikke pynter. Bestyrelsen bad en arkitekt tegne et forslag. 

Tænk hvis vi havde en udbygning, hvor man kunne rulle borde/stole ind på en møbelhund. Mange rygge vil være taknemmelige, og samtidigt vil vi få en mere brugbar sal.

Til generalforsamlingen kom der flere forslag vedr. udbygning: bl.a. større løsninger. Der blev selvfølgelig også snakket økonomi og indsats til ”udførelsen”. 

Efter fællesspisningen vil bestyrelsen gerne byde på et glas øl/vin/vand, mens snakken går om, hvad folk i Mygind tænker/mener om mulighederne/idèerne.

Håber at se jer ! 

Bedste hilsner fra Beboerforeningens/Forsamlingshusets og Smedjens bestyrelse 

Kategorier
løst og fast i Mygind

Landsbyklyngen….

Styregruppen for Landsbyklyngen Liv i Ådalen kommer til Mygind d. 20/2 kl 19.00 og alle er velkomne til at deltage i mødet. Vi kan bl.a. blive orienteret om Vugge til Krukke projektet og høre om muligheder for økonomisk støtte til lokale initiativer. Det foregår i forsamlingshuset og der vil blive serveret kaffe og te. Vi ses!