Trafik

Trafik afstemning … Hvad blev det??

Rigtigt mange af jer har stemt på den lille lyserøde stemmeseddel, og mange tak for det.

En tydelig overvægt til valget på 40 km/t og pudebump er valget hvis prøveperioden på de 1.5 år ikke er nok til at få hastigheden nok ned i Mygind.

Resultat: 50 […]

Trafikmøde i Forsamlingshuset

Du/I kan komme til Trafikmøde: mandag d. 20/5 kl. 20 i forsamlingshuset hvor der er kaffe på kanden. – Du/I vil se og få fortalt om kommunens oplæg, til prøveperiode med 40 km/t i Mygind.– byskiltet flyttes ned til Å’en = 40 km/t zone vil starte der, igennem byen.Prøve perioden løber i 1,5 år.Inden […]

Bliver der sommerfest i Mygind i år ?

Kære Mygind-folk

Bliver der sommerfest i Mygind i år ?

Til beboerforeningens/forsamlingshusets generalforsamlingen blev der efterlyst en sommerfestgruppe, som er tovholdere, idemagere og dem, der uddelgerer til os andre. Det er jo ikke meningen, at de skal stå for det hele. 

Sådan plejer gruppen at blive etableret hvert år.  For øvrigt er tjansen sjov […]

Syddjurs Kommune laver om på vores hverdag…….

Syddjurs Kommune laver om på vores hverdag i de kommende år….

I forbindelse med Syddjurs Kommune har bestemt at der skal gennemføres trafikdæmpende tiltag i Mygind by er følgende kommet for dagen:

Mygind borgere skyndte sig at lave en Trafikgruppe så vi kunne få indflydelse på hvad og hvor.

Nu er der nyt […]

Fællesspisning

HUSK Fællesspisning onsdag d. 22/5 kl. 18:00Menuen vil være Chili con carne ala Mygind, desserten er rabarberkage med knas og guf Prisen for dette overdådige måltid er 50,-kr. pr. person (halv pris for børn under 14 år)

Vel mødt Jørn, Michael og John. 

Tilmelding gerne hurtigt, […]